AI 💛 HR

AI, ChatGPT 💛 HR

Få praktisk kunskap om AI och dess tillämpningar inom HR tillsammans med Nils Janse och Frida Mangen.

Artificiell intelligens är här för att stanna, och dess snabba utveckling är oundviklig. Detta innebär en rad möjligheter, exempelvis att hantera kompetensbrist, minska tidsåtgången för långa möten, reducera administrativa uppgifter och införa automatiserade processer inom HR-området. Samtidigt uppstår frågor kring hur vi ska hantera de utmaningar och risker som följer med teknologins framsteg. HR har en viktig roll i utformandet och användandet av AI på våra arbetsplatser.

 

Mål med kursen AI för HR

Efter kursen kommer du att veta hur Generativ AI fungerar och hur du praktiskt kan använda detta inom HR men också hur du kan stötta organisationen. Kursen är interaktiv och fokus ligger på verkliga exempel, övningar och diskussion.

 

Upplägg

 

  • Introduktion till Generativ AI: Lär dig principerna för Generativ AI och dess potential att driva innovation och effektivitet inom HR. Förstå hur AI kan automatisera och förbättra HR-processer, från rekrytering till personalutveckling och engagemang, lärande mm.
  • Prompt Engineering: Lär dig konsten att konstruera effektiva prompts/frågeställningar för att använda kraften i ChatGPT och liknande verktyg (Bard, Bing, Copilot mfl)
  • Workshop: Vi testar verkliga exempel på hur generativ AI steg-för-steg kan förbättra arbetet för HR. Du får själv genomföra alla arbetsmoment och kommer ifrån kursen med nya praktiska kunskaper.
  • Diskussion om HRs roll i en AI-driven värld: Hur AI förändrar HR-landskapet och vilka utmaningar och möjligheter detta innebär, där etiska överväganden, ansvar och best praxis för att implementera AI i HR är en del.
  • Utforska framtida trender och hur du kan förbereda din organisation för att dra nytta av AI-innovationer.

 

Feedback från tidigare deltagare

”Så intressant och väldigt inspirerande! Kursen innehöll perfekt mängd teori och praktik och får 5/5! ”

”Gillade tempot på dagen. Bra med konkreta egna övningar. Nils är mycket insatt och engagerad och kan inspirera andra. Kul och annorlunda incheckning.”

”Jag ser mig själv som en avancerad användare av Chat-GPT och använder det dagligen, men den här kursen förändrade spelplanen totalt i hur jag kommer att använda Chat-GPT framöver.”

☀️ Alla deltagare skulle rekommendera kursen till kollegor.

 

Kursen vänder sig till dig som

Förutom ett öppet sinne och intresse för att lära nytt finns inga kunskapskrav. Kursen är skräddarsydd för dig som arbetar med HR eller stödjer HR-relaterade uppgifter inom offentlig och privat sektor.

 

Datum, tid och pris

Datum:

11 sept- Fysisk Stockholm- fåtal platser kvar

13 nov- Fysisk Stockholm

Tid: 9:00 – 16:30,
Pris: 7.900 kr

Anmälan görs nedan via formuläret.

Nyfiken på att veta mer, lyssna gärna på våra gemensamma poddavsnitt: AI äter byråkrati till frukost #98, AI för HR eller Promt Engineering, konsten att ställa rätt frågor.

 

Kursansvariga

Nils Janse. AI & Product Management Visionary - Author of "Epic Alignment", Keynote Speaker & Founder of Delibr.Nils är ingenjör och brinner för produktutveckling , han är grundare av Delibr,  författare till boken ”Epic Alignment” och Keynote talare inom AI och ChatGPT.

 

 

 

 

 

 

Frida Mangen håller kursFrida är personalvetare­/beteendevetare som arbetar som konsult och föreläsare inom HR, organisation, ledarskap och förändringsledning. Hon driver även podcasten AgilaHRpodden.