AI, ChatGPT 💛 HR

AI, ChatGPT 💛 HR

Förvärva djupgående kunskap om AI och dess tillämpningar inom HR med Nils Janse och Frida Mangen. Nils har omfattande erfarenhet av att utnyttja kraften i Generativ AI för att förbättra produktutveckling och ledning. Frida är personalvetare/beteendevetare och arbetar som konsult och föreläsare inom HR, ledarskap och förändringsledning.

 

Mål med Kursen

Målet med kursen är att du ska få en grundläggande förståelse för hur och varför Generativ AI fungerar, samt hur detta kan tillämpas praktiskt inom HR.

Detta är en interaktiv endagskurs med fokus på verkliga exempel, övning och diskussion snarare än slides och passiv inlärning.

 

Upplägg

  • Introduktion till Generativ AI: Lär dig principerna för Generativ AI och dess potential att driva innovation och effektivitet inom HR. Förstå hur AI kan automatisera och förbättra HR-processer, från rekrytering till personalutveckling och engagemang.
  • Prompt Engineering: Dyk in i konsten att konstruera effektiva prompts/frågeställningar för att utnyttja kraften i ChatGPT.
  • Workshop: Vi visar med ett verkligt exempel hur ChatGPT steg-för-steg kan förbättra arbetet för HR. Du får själv genomföra alla arbetsmoment och kommer ifrån kursen med nya praktiska kunskaper och stärkt självförtroende.
  • Diskussion om HRs roll i en AI-driven värld: Diskutera hur AI förändrar HR-landskapet och vilka utmaningar och möjligheter detta innebär. Reflektera över etiska överväganden, ansvar och bästa praxis för att implementera AI i HR.
  • Utforska framtida trender och hur du kan förbereda din organisation för att dra nytta av AI-innovationer.

 

Kursen vänder sig till dig som

Förutom ett öppet sinne och intresse för att lära nytt finns inga kunskapskrav. Kursen är skräddarsydd för dig som arbetar med HR eller stödjer HR-relaterade uppgifter inom offentlig och privat sektor.

 

Datum, tid och pris

Datum: 6 december
Tid: 9:00 – 16:30, Stockholm
Pris: 7.900 kr  – Early Bird 6.900 kr fram till 31 okt

Anmälan görs nedan via formuläret.

 

Nyfiken på att veta mer, lyssna gärna på vårt gemensamma poddavsnitt: AI äter byråkrati till frukost #98

 

Kursansvariga

Nils Janse. AI & Product Management Visionary - Author of "Epic Alignment", Keynote Speaker & Founder of Delibr.Nils är ingenjör och brinner för produktutveckling , han är grundare av Delibr,  författare till boken ”Epic Alignment” och Keynote talare inom AI och ChatGPT.

 

 

 

 

 

 

Frida Mangen håller kursFrida är personalvetare­/beteendevetare som arbetar som konsult och föreläsare inom HR, organisation, ledarskap och förändringsledning. Hon driver även podcasten AgilaHRpodden.