Kom igång med Generativ AI – digital utbildning

Kom igång med Generativ AI - digital utbildning

Kom igång med Generativ AI för dig som arbetar med HR -digital halvdagskurs med Frida Mangen och Nils Janse.

Denna digitala tretimmarskurs är utformad för dig som arbetar med HR och vill lära dig grunderna i generativ AI och dess tillämpningar inom HR och organisationsutveckling.

Kursen syftar till att utrusta dig med kunskaper och verktyg som behövs för att direkt börja tillämpa AI i ditt dagliga arbete. Genom att utforska aktuella exempel och testa interaktiva övningar, får du en förståelse för hur AI kan användas för att identifiera möjligheter, hantera utmaningar, samt effektivisera och förbättra såväl HR-processer som den övergripande organisatoriska funktionen.

 

Upplägg

 

  • Introduktion till Generativ AI: Lär dig principerna för Generativ AI och dess potential att driva innovation och effektivitet inom HR. Förstå hur AI kan automatisera och förbättra HR-processer, från rekrytering till personalutveckling och engagemang, lärande mm.
  • Prompt Engineering: Dyk in i konsten att konstruera effektiva prompts/frågeställningar för att använda kraften i ChatGPT och liknande verktyg (Bard, Bing, Copilot mfl)
  • Förändring av arbetssätt: Förstå hur AI kan automatisera och förbättra dina HR-processer, tillämpningsområden och genomförande.
  • HRs roll, möjligheter och risker: Hur förändrar AI HR-landskapet, vilka utmaningar och möjligheter innebär det? Vi lyfter etiska, juridiska och jämställdhetsaspekter.
  • Diskussion och frågor: Vi avslutar med reflektion och frågestund.

 

Feedback från tidigare deltagare

”Så intressant och väldigt inspirerande! Kursen innehöll perfekt mängd teori och praktik och får 5/5! ”

”Gillade tempot på dagen. Bra med konkreta egna övningar. Nils är mycket insatt och engagerad och kan inspirera andra. Kul och annorlunda incheckning.”

”Jag ser mig själv som en avancerad användare av Chat-GPT och använder det dagligen, men den här kursen förändrade spelplanen totalt i hur jag kommer att använda Chat-GPT framöver.”

☀️ Alla deltagare skulle rekommendera kursen till kollegor.

 

Kursen vänder sig till dig som

Förutom ett öppet sinne och intresse för att lära nytt finns inga kunskapskrav. Kursen är skräddarsydd för dig som arbetar med HR eller stödjer HR-relaterade uppgifter inom offentlig och privat sektor.

 

Förberedelser

För att delta i utbildningen krävs det att du förbereder dig genom att titta på och läsa igenom material, vilket beräknas ta mellan 30 till 45 minuter.

Anmälan görs nedan via formuläret.

 

Datum, tid och pris

Datum: 15e maj

Tid: 9:00 – 12:00,
Pris: 3 750 sek

Är ni fler deltagare hör av er för grupprabatt till frida.mangen@folkett.se.

Anmälan görs nedan via formuläret.

Nyfiken på att veta mer, lyssna gärna på våra gemensamma poddavsnitt: AI äter byråkrati till frukost #98, AI för HR eller Promt Engineering, konsten att ställa rätt frågor.

 

Kursansvariga

Nils Janse. AI & Product Management Visionary - Author of "Epic Alignment", Keynote Speaker & Founder of Delibr.Nils är ingenjör och brinner för produktutveckling , han är grundare av Delibr,  författare till boken ”Epic Alignment” och Keynote talare inom AI och ChatGPT.

 

 

 

 

 

 

Frida Mangen håller kursFrida är personalvetare­/beteendevetare som arbetar som konsult och föreläsare inom HR, organisation, ledarskap och förändringsledning. Hon driver även podcasten AgilaHRpodden.