Psykologisk trygghet 💛 inre motivation – digital

Psykologisk trygghet 💛 inre motivation

Forskning visar att en hög grad av psykologisk trygghet och inre motivation är kopplad till högre produktivitet, lägre sjukfrånvaro och ökad förmåga att lösa komplexa uppgifter. Genom att förstå vilka faktorer som påverkar kan vi utveckla strategier och metoder som bidrar till en kultur som stärker hälsa, lärande och prestation.

Utbildningen är skräddarsydd för dig som arbetar med människor inom både offentlig och privat sektor.

 

Mål med kursen

Efter utbildningen kommer du förstå hur du skapar förutsättningar för psykologisk trygghet samt vilka behov som ligger till grund för den inre motivationen hos dig själv och andra.

Vi kommer bland annat gå igenom:

  • Teori och forskning bakom psykologisk trygghet och inre motivation
  • Exempel på praktisk tillämpning för att skapa en kultur baserat på psykologisk trygghet
  • Genomgång av komplexitetsteori
  • Personlig analys av dina två primära psykologiska behov som utgör din inre motivation

 

Upplägg & datum

4/12 8:30-11:30

16/1 8:30-11:30

Utbildningen är en digital halvdagsutbildning.

Pris: 3 995 kr

Anmälan görs via formuläret nedan.

 

Vem är kursen till för?

Utbildningen är skräddarsydd för dig som arbetar med människor såväl i offentlig som privat sektor. Den riktar sig till dig som stöttar eller driver förändringsarbete.

Innan kursen

Inför utbildningen får du göra en analys på din inre motivation som baseras på forskning. Analysen ger dig svar på vilka två psykologiska behov som är viktigast för din inre motivation samt vad dessa betyder. Det är en enkät som du fyller i digitalt som tar ca 10 min att besvara som vi sedan fördjupar oss i under utbildningen.

 

Kursansvariga

Frida Mangen håller kursFrida Mangen är personalvetare­/beteendevetare som arbetar som konsult och föreläsare inom HR, organisation, ledarskap och förändringsledning. Hon driver även podcasten AgilaHRpodden. Hennes passion och drivkraft är att bidra till mer hållbara och framgångsrika organisationer med hjälp av nytänkande idéer och agila arbets- och tankesätt.

 

 

 

Desirée Rova är personalvetare med en bakgrund som HR och organisationskonsult.  Hon har grundat MyNeeds 2011 och tilldelats innovationspris 2013 för metoden. Hon är författare till boken “Motiverad! – en handbok i motivationsbaserat ledarskap” och föreläser om ämnet.

 

 

 

 

Vill du veta mer

För dig som vill vet mer om motivation, lyssna på Motiverad.

För dig som vill vet mer om psykologisk trygghet och tillit, lyssna på Tillit och tystnadskultur med Louise Bringselius eller läs bloggposten Psykologisk trygghet.